Folija,cuva privatnost ogledalo efektom

Dogovor

Miodrag - Profil oglašavača

Lokacija: Bosna i Hercegovina
22/05/2017
Novi kupujem prodajem oglasi: 48
ID: 10368
25/05/2018

Kupujem prodajem oglas

Folija za prozore,stop-sol,protiv sunca i UV zracenja,koja leti smanjuje temperaturu u prostoru i do 14C,a pritom cuva privatnost sa spoljne strane "ogledalo efektom",dok se spoljna okolina sa unutrašnje strane normalno vidi.


Ne trebaju Vam zavese,venecijaneri itd. . . . 


Takodje sve druge vrste peskiranih i dekorativnih folija,kao i "protiv provalnih" folija,koje sprecavaju razbijanje stakla,a takodje su stop-sol i UV zaštita!


Sve folije su atestiraane i brendirane..."3M", "Llumar", "Sun-gard", "Profilon" 


Providna Folija za izloge protiv izbledjivanja robe (UV Zastita)


Izrada reklama i natpista za izloge,


Zatamnjivanje stakla na automobilima,


0646513988,


0600334490,


Bojan,


Novus Plus je uvoznik i distributer „Golbal film“ folije za stakla.


stopsolfolija@gmail.com


www.folijezastakla.co.rs


Ocenite ovog oglašavača
Rezultati ocenjivanja 0 glasova
Miodrag
0 glasova

Korisne informacije

Poštovani oglašavači, budite uvek obazrivi i trgujte u okviru svoje zemlje kako bi ste izbegli prevaru. Takođe vam ProdajemKupujem.Org savetuje da proverite sve dostupne podatke oglašavača. Pri tome, najpre stupite sa njim u kontakt i tek onda obavite kupovinu/prodaju. Nipošto nemojte unapred bilo šta plaćati. Sajt prodajemkupujem kao online oglasnik ne može garantovati za bezbednost bilo kakve trgovine i plaćanja i ne ulazi u dogovor između oglašavača i kupca/prodavca. Anoniman način plaćanja je veoma nesiguran i rizičan. Plaćanje pouzećem u Srbiji je za sada najbolja i sigurna opcija za kupovinu i plaćanje robe i usluga preko interneta. Međutim, razni kupujem prodajem oglasi mogu biti postavljeni u vidu mamca ili prevare pa morate apsolutno tražiti potrebne informacije direktno od oglašavača. U slučaju bilo kakve neprijatnosti prijavite nam sumnjivi oglas ili oglašavača kako bi smo ga proverili, blokirali i preduzeli potrebne zakonske mere. Plaćanje čekovima, online ili platnim karticama nije preporučljivo. Preporučujemo slanje robe preko kurirske službe PostExpress, Royal Express i Bex.ProdajemKupujem.org