Vršimo preuzimanje svih vrsta firmi bez obzira na pravnu formu

Dogovor

Netprodaja - Profil oglašavača

Lokacija: Bosna i Hercegovina
13/01/2018
Novi kupujem prodajem oglasi: 28
ID: 10790
09/08/2018

Kupujem prodajem oglas

Preuzimanje vršimo sa svim zaduženjima, prema Poreskoj upravi, Bankama, Dobavljačima, Fondu, u skladu sa svim zakonskim propisima, brzo i efikasno rešavamo/preuzimamo Vaše poslovne probleme.


Obezbeđujemo kompletnu dokumentaciju:


-          Izradu svih vrsta promena: vlasnik-osnivač ili član, direktor-zakonski zastupnik ili odgovornog lica, sedišta firme, šifre delatnosti, poslovno ime firme, kao i overu ugovora u sudu- Preregistraciju u APR-u ( Agenciji za privredne registre ).


Besplatni pravni saveti:


-          Bilo kakav problem da Vaša firma ima, javite nam se da Vas posavetujemo i ponudimo najbolje moguće rešeje za Vaše poslovne probleme,


-          ukoliko Vam je potrebna pomoć oko osnivanja nove firme bilo koje pravne forme ili želite da prodate postojeću, mi smo tu za Vas.


 


Takođe, možemo Vam ponuditi veliki izbor firmi različitih delatnosti koje su na prodaju.


 


Prave informacije su jako bitne, zato budite u toku, informišite se na pravom mestu.


 


Za sva dodatna pitanja, informacije ili savete, budite slobodni da nas kontaktirate.


 


 


Tel: (+381) 061 6 222 857


e-mail:  bonus.plus@yahoo.com


 Kontakt telefon: 061 6 222 857
Ocenite ovog oglašavača
Rezultati ocenjivanja 0 glasova
Netprodaja
0 glasova

Korisne informacije

Poštovani oglašavači, budite uvek obazrivi i trgujte u okviru svoje zemlje kako bi ste izbegli prevaru. Takođe vam ProdajemKupujem.Org savetuje da proverite sve dostupne podatke oglašavača. Pri tome, najpre stupite sa njim u kontakt i tek onda obavite kupovinu/prodaju. Nipošto nemojte unapred bilo šta plaćati. Sajt prodajemkupujem kao online oglasnik ne može garantovati za bezbednost bilo kakve trgovine i plaćanja i ne ulazi u dogovor između oglašavača i kupca/prodavca. Anoniman način plaćanja je veoma nesiguran i rizičan. Plaćanje pouzećem u Srbiji je za sada najbolja i sigurna opcija za kupovinu i plaćanje robe i usluga preko interneta. Međutim, razni kupujem prodajem oglasi mogu biti postavljeni u vidu mamca ili prevare pa morate apsolutno tražiti potrebne informacije direktno od oglašavača. U slučaju bilo kakve neprijatnosti prijavite nam sumnjivi oglas ili oglašavača kako bi smo ga proverili, blokirali i preduzeli potrebne zakonske mere. Plaćanje čekovima, online ili platnim karticama nije preporučljivo. Preporučujemo slanje robe preko kurirske službe PostExpress, Royal Express i Bex.ProdajemKupujem.org