PVC stolarija Beograd - Kum Komerc

25/12/2015 PVC stolarija

Cena: Dogovor

Kupujem Prodajem Oglas


PVC stolarija Kum Komerc Uvek promotivne AKCIJSKE CENE


KUM KOMERC bavi se prodajom gotove PVC stolarije od petokomornih i šestokomornih sistema poznatih svetskih proizvođača: BERGMAN, INOUTIC,REHAU kao i dodatne pratecće opreme.
Kao lider u prodaji gotove PVC stolarija nastojimo da ponudimo odličan kvalitet po veoma pristupačnim cenama i na taj način nas još više približimo kupcima.
Naša ponuda definisana je kvalitetom, uštedom energije i novca i otporna je na sve vremenske i atmosferske prilike, a kvalitet nam je jedini uslov.
U širokom asortimanu ponude KUM KOMERCA nalazi se ALUMINIJUMSKA stolarijakombinacija drvo - aluminijum, krovni prozori, roletne PVC i ALU, rolo komarnici, venecijaneri kao i podprozorske daske i ograde.
Na lageru Vas očekuje preko 60 standardnih dimenzija prozora jednokrilnih i dvokrinih, vrata, balkonskih vrata, sigurnosnih vrata, garažnih kao i sobnih vrata.
Pored standardnih dimenzija u prilici smo da Vam ponudimo i izradu stolarije po meri kao i zastakljivanje terasa.
Stolariju izrađujemo u beloj i braon boji
Energetski efikasno, ekološki ispitano, a o tome posedujemo sve sertikate o kvalitetu proizvoda.Vršimo usluge transporta i montaže.
DAJEMO GARANCIJU 10 godina.

Više informacija na www.kumkomerc.rs
Očekujemo Vas Vaš KUM KOMERC

Više informacija

Broj Pregleda Oglasa:166
Referentni ID oglasa:#5487
Ocenite ovog oglašivačaPrikaži ocene0.0

Komentari

Copyright © 2019 |   Sva prava zadržana |   www.prodajemkupujem.org |   24x7 oglasi |   365 dana u godini : - oglasite, kupite i prodajte